Luxe en compleet wonen

Villa Parkbos en Villa Beukenlaan, nog 2 woonkansen in een unieke omgeving. Energiezuinige villa’s van Landgoed van Rozenburgh op riante boskavels. De villa’s worden gasloos gebouwd en door middel van vloerverwarming kan het hele huis eenvoudig worden verwarmd. Een systeem dat in warme perioden tevens voor koeling kan zorgen.

Aangezien u zelf uiteraard uw eigen woonwensen heeft, is er voor gekozen de villa’s casco op te leveren. Zo heeft u alle mogelijkheden uw villa helemaal af te bouwen zoals u dat wilt. De locatie van de binnenwanden, de afwerking van de villa, elektrapunten, de woonkeuken en het sanitair … alles is nog vrij te kiezen. Dat zijn lastige keuzes waarbij wij u kunnen ondersteunen. Uiteraard kunt u ook de villa zelf of met een bedrijf van uw keuze verder afmaken.

Door te klikken op één van de onderstaande buttons, kunt u de plattegronden van de villa’s bekijken. Dit zijn de casco plattegronden. Daarnaast zijn enkele indelingsmogelijkheden getoond. Puur ter inspiratie, want zoals gezegd, u bepaalt helemaal hoe de villa’s worden afgebouwd. Dus de indeling en afwerking van uw villa, bepaalt u uiteindelijk zelf. Bent u benieuwd hoe uw villa casco wordt opgeleverd? Klik daar hier voor de lijst van oplevering.

Villa Parkbos
Verkocht
Villa Beukenlaan
Verkocht
Villa Heideveld
Verkocht

Wonen zoals u dat wilt

Binnen Landgoed van Rozenburgh staan uw woonwensen centraal. Vandaar dat gekozen is voor een casco-oplevering, zodat u uw villa helemaal naar wens kunt afbouwen.

Aangezien dat geen dagelijks werk voor u is, is het mogelijk hierbij te worden ondersteund door een interieurarchitect en -stylist. En indien u ervoor kiest om de afbouw volledig door ons te laten verzorgen, wordt u villa helemaal naar wens tegen het einde van 2021 opgeleverd. U hoeft dus niet bang te zijn dat u bijvoorbeeld geen aannemer kunt vinden. Wij kunnen die zorgen volledig uit handen nemen. Als u een wensenlijstje opstelt, kunt u via de makelaar snel inzicht krijgen in het benodigde budget. Aan u de keuze.

Geïnteresseerd?

Neem contact op en maak een afspraak om op locatie te gaan maken met de makelaar
Neem contact op!