Luxe en compleet Wonen

Villa Bospark, Villa Heideveld en Villa Beukenlaan, 3 woonkansen in een unieke omgeving. Energiezuinige villa’s van Landgoed van Rozenburgh op riante boskavels met koopsommen vanaf € 1.775.000,-- v.o.n. Binnen alle villa’s vindt u zeer veel kwaliteit. Overal is gekozen voor hoogwaardige bouwmaterialen en rekening gehouden met een kwalitatieve afwerking. En dat ziet u overal terug. Uiteraard zijn de villa’s inclusief keuken en kwalitatief goed sanitair. Maar aangezien de wensen voor de keuken en het sanitair erg persoonlijk zijn, is niet gekozen voor een standaard projectkeuken of sanitair. U kunt hier zelf de juiste keuzes maken. Uiteraard zijn de villa’s ook gasloos. Door middel van vloerverwarming kan het hele huis eenvoudig worden verwarmd. Een systeem dat in warme perioden tevens voor koeling kan zorgen. Heerlijk comfortabel in elke ruimten van uw villa.

Onderstaand kunt u de plattegronden van de villa’s vinden. Dit zijn de standaard plattegronden en dienen ter illustratie van het uiteindelijke resultaat. Binnen de contouren van de villa’s heeft u vele mogelijkheden. Dus de indeling van uw villa, bepaalt u uiteindelijk zelf.

Geïnteresseerd?

Neem contact op!

Wonen zoals u dat wilt

Binnen Landgoed van Rozenburgh staan uw woonwensen centraal. Aangezien het ontwerpen en realiseren van een nieuwe villa voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk is, wordt u bij Landgoed van Rozenburgh ondersteund door een interieurarchitect én interieurstylist van studio zebra. Samen met studio zebra gaat u, binnen de contouren van uw villa, aan de slag met de gewenste functionaliteiten en ruimtebeleving. Hiervoor zijn 3 verschillende ontwerpfases ontwikkeld:

FASE 1 | SCHETSONTWERP
Binnen deze eerste fase gaat u samen met studio zebra op zoek naar mogelijke indelingen en de inrichting van uw villa. Hiervoor worden verschillende varianten onderzocht in de plattegronden. De eerste moodboards worden gemaakt om de richting te bepalen.

FASE 2 | VOORLOPIG ONTWERP
Binnen fase 2 werkt u toe naar een “voorlopig ontwerp” met meer concrete voorstellen in 3D voor bijvoorbeeld de keuken, badkamer en geïntegreerde kastenwanden. Ook behoort een verlichtingsplan voor uw villa tot de mogelijkheden in deze fase. Moodboards verduidelijken de materialisatie, het kleurgebruik en het mogelijke meubilair.

FASE 3 | DEFINITIEF ONTWERP
De plannen worden definitief gemaakt qua indeling, materiaalgebruik, kleuren en verlichting. Vaste interieuronderdelen zoals keuken, badkamer, haard en kastenwanden worden definitief uitgewerkt tot werktekeningen, al dan niet in samenwerking met de uitvoerende partijen, en kunnen worden besteld. Desgewenst kan studio zebra de definitieve keuzes voor meubilair en accessoires begeleiden, zodat het eindresultaat helemaal in beeld is. Zo kunt u zelf, met behulp van professionele begeleiding, uw droomvilla ontwerpen én realiseren.